alarmontvangst telecommunicatie
Politie Website Nederland Politie Live View Komma Trace Website Verbond van Verzekeraars Website Camera Manager NCP Certificatie Van Ovost Automatisering

Alarmontvangst

We maken bij Meldkamer Vlaardingen gebruik van de laatste technologieën op het gebied van computernetwerken, telecommunicatie en telemetrie. Ook behoren de nieuwste Tracking en Tracing systemen met GPRS, satelliet communicatie alsook het standaard SMS protocol tot onze uitrusting.

Hiermee zijn wij onder andere in staat uw object (auto, motor, boot, camper, caravan of wat dan ook) te traceren in geval van diefstal of andere calamiteiten. We hebben techniek in huis die het mogelijk maakt om waar dan ook ter wereld te waken over uw eigendom!

Wij draaien in onze meldkamer met de hardware en applicaties van Van Ovost Automatisering. Dit Nederlandse bedrijf heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in meldkamer automatisering. Dit betekent onder andere voor installateurs en systeemontwikkelaars dat desgewenst een koppeling van uw software met onze verwerkingssoftware tot de mogelijkheden behoort.

Eventueel kunnen wij in nauw overleg met onze technische dienst zelfs uw eigen applicatieserver plaatsen in onze beveiligde technische ruimte zodat u een betrouwbare locatie heeft voor uw data. Dit garandeert tevens een 24/7 beschikbaarheid van uw data voor onze centralisten.



alarm tracking tracing