alarmontvangst telecommunicatie
Alarm verificatie
Altijd Bereikbaar
Personenalarmering meldkamer
Video Observatie
Audio Verificatie
Tracking & Tracing
Data Applicatie Center Meldkamer
Draadloze beveiliging

Draadloos (camera-) beveiligingssysteem

Meldkamer Vlaardingen levert en/of verhuurt in nauwe samenwerking met een beperkt aantal gerenommeerde leveranciers een volledig draadloos (camera-) beveiligingssysteem. Welk systeem is afhankelijk van de toepassingen en wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om de beveiliging van een bouwplaats, een tijdelijk of langdurig leegstaand pand of de beveiliging van uw loods of opslagruimte, Meldkamer Vlaardingen heeft een uniek draadloos (camera-) systeem ontwikkeld dat zonder kostbare implementatie en binnen enkele uren operationeel is.

De (camera-) systemen kunnen voortijdig ongewenste bezoekers, voertuigen e.d. - per specifieke aan te maken zones - registeren. Ook wanneer er op de desbetreffende locatie geen eigen stroom- en/of telefoonvoorziening aanwezig is.

Het (camera-) systeem staat in directe verbinding met Meldkamer Vlaardingen die hier op toeziet en tevens zorg draagt voor een directe alarmopvolging. Of het nu gaat om het waarschuwen van een sleutelhouder of het - na verificatie - direct ter plaatse sturen van de Politie, Meldkamer Vlaardingen in staat om dit alles tegen een scherp tarief en uitstekende dienstverlening voor u te implementeren.

alarm verificatie pac