alarmontvangst telecommunicatie
Alarm verificatie
Altijd Bereikbaar
Personenalarmering meldkamer
Video Observatie
Audio Verificatie
Tracking and Tracing
Data Applicatie Center Meldkamer
Draadloze beveiliging Meldkamer Vlaardingen

Tracking & Tracing

Tracking en Tracing is het volgen van personen en/of objecten met daarbij een zeer nauwkeurige positie bepaling welke plaatsvindt door middel van radiobakens en/of satellieten. Deze informatie kan worden verzonden naar onze meldkamer, cliënt of een derde. Genoemde informatie kan realtime of bij een alarm worden verzonden. Bij een alarm kunnen wij desgewenst direct vanuit de meldkamer actie ondernemen in geheel Europa.

Uiteraard is dit maar een fractie van de mogelijkheden van dit soort units. Meldkamer Vlaardingen is vanaf het prille begin al gespecialiseerd in GPS toepassingen en is op dit moment één van de weinige ondernemingen in Europa die een compleet pakket kan aanbieden op het gebied van Tracking and Tracing

Dit betekend dat we niet alleen de hardware kunnen leveren maar letterlijk alles wat hiermee te maken heeft zoals; advies, service, oplossingen, opvolging, automatisering en transport begeleidingen.

Inmiddels maken vele multinationals, overheidsinstanties, transport ondernemingen, luchtvaartmaatschappijen en rederijen gebruik van onze diensten en onze oplossingen. Uiteraard heeft iedere cliënt zijn specifieke wensen en zullen wij aan de hand van deze wensen een advies en oplossing bieden.

De producten zoals deze standaard worden geleverd kunnen door ons worden aangepast aan eventuele specifieke wensen. Ook voor verhuur van dergelijke apparatuur kunt u ook bij ons terecht. Dit indien u tijdleijk een object in de gaten wilt houden.

alarm verificatie pac